« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Frode Alnæs

Frode Alnæs

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Intimkonsert på Herredshuset. Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør.

Frode er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger, og opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Han er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og verdenskjente ”Vitae Lux”.

Høsten 2013 var Frode aktuell med soloalbumet «Envy The Man»: En pop-plate fylt med vakker og variert musikk, både ballader og svingende up-tempo låter. Også her har Frode skrevet all musikken selv – og synger selv. Vinteren 2016 utga Frode instrumentalalbumet ”Kanestrøm”, med en tydelig signatur fra Frode som gitarist og komponist. Vinteren 2018 var han dessuten premieklar med sin nye soloforestilling «Min dans med strenger», som har høstet fantastiske kritikker landet rundt.

Frode har komponert operaen ”Donna Bacalao” og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Han er også kjent for sine programlederroller på TV og i ulike kultur- og næringslivsarrangement, samt en etterspurt solist med orkestre, storband, kor, korps og band, både som gitarist og sanger. 

Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå en unik kontakt med sitt publikum og gleder seg til konsert på Jessheims flotte Herredshus.

KONSERT & MIDDAG   (NB! salget av billett m/middag er nå stengt)
Konsertbillett inkl. middag m/dessert og kaffe kr 630 inkl. avgift
På menyen: Julens første pinnekjøtt: urøkt pinnekjøtt fra Vestlandet, kålrotstappe og persillepoteter. Dessert: hjemmelaget karamellpudding.
Middagen serveres i 1. etg. på Herredshuset fra kl 18.30

Torsdag, 22.november, kl. 20:00

  • Sal: Herredshuset
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 325 inkl. bill. avg.
  • Pris, inkl. middag: 630 inkl. bill. avg.
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim