« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Footloose

Footloose

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Ullensaker Teater presenterer «Footloose - The Musical», en musikal fylt med fengende musikk, sang og dans, ung kjærlighet, latter og alvor. Unggutten Ren flytter med moren fra storbyen Chicago til en liten by hvor det er forbud mot å danse. Ren bestemmer seg for å utfordre forbudet og riste liv i den lille byen igjen. Premiere 17. januar.

SPILLEPERIODE:
Fredag 17. januar kl 19.00  PREMIERE!
Lørdag 18. januar kl 18.00
Søndag 19. januar kl 18.00
Fredag 24. januar kl 19.00
Lørdag 25. januar kl 18.00
Søndag 26. januar kl 18.00

Footloose er historien om bygutten Ren McCormack som flytter fra Chicago til landsbygda til en liten by hvor all dans er forbudt på grunn av en ulykke noen år tidligere. Men alt forandrer seg når Ren bestemmer seg for å utfordre forbudet og riste liv i den lille byen igjen. Ren forelsker seg også i prestens datter, noe som ikke gjør saken enklere. Kjærlighetshistorien kan minne om både Romeo & Julie og West Side Story.

«Footloose – the musikal»  er basert på den kjente 80-talls filmen med Kevin Bacon i hovedrollen. Musikalen inneholder kjente sanger som blant annet: «Footloose», «I need a hero» og «Let`s hear it for the boy». Bland så dette med latter, rørende scener, fengende dans og ikke minst iørefallende musikk, så du får en helaften du vil huske. Forestillingen byr på stor underholdning, og skal du ta med familien passer det best for barn fra 10-12 år og oppover. 

Varighet: 2 t 20 min inkl pause

Lørdag, 25.januar, kl. 18:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Musikal/Revy
  • Pris voksne: 350 inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies