« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / CARMEN - med Didrik Solli-Tangen

CARMEN - med Didrik Solli-Tangen

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Med utgangspunkt i den berømte operaen Carmen fortelles historien om Carmen og Don José. Alle de kjente opera-ariene er med, og handlingen veves inn i et delvis nyskrevet materiale. Didrik Solli-Tangen har rollen som Don José, Natalia Kawalek er Julie og Espen Beranek Holm er fortelleren. Orkester med solister gjør opplevelsen komplett.

SØNDAG 22. SEPTEMBER KL. 18.00

Didrik Solli-Tangen spiller elskeren til Carmen, en av historiens mest kjente operaskikkelser. Mange husker hvordan han berørte det norske folket med Tårnarien fra Tosca i NRK-programmet Stjernekamp, i 2017. Nå tolker han rollen som Don José i en forkortet dramatisert versjon med fire sangere, solist-trio og strykeorkester. Skuespiller Espen Beranek Holm er fortelleren.

Med utgangspunkt i den berømte operaen av Georges Bizet, fortelles historien om Carmen og Don José som lever i dagens Europa. Alle de kjente operaariene er med, og den originale handlingen veves inn i et delvis nyskrevet materiale. Dette er komprimert musikkteater i en enkel visuell setting, der Espen Beranek Holm som nattklubbeier blir øyevitnet, den som forteller oss hva som skjedde når Carmen kom til vår by. 

I rollen som Carmen ser vi Natalia Kawalek, en internasjonalt anerkjent mezzosopran. Michaela spilles av Silvia Moi, kjent fra filmen «Tryllefløyten», regissert av Kenneth Branagh. Andre medvirkende er Ludvig Lindström i rollen som Escamillo, Opplevelsen blir komplett med orkester inkludert solister på fiolin, kontrabass og trekkspill. Christian Ranke er tekstforfatter og Ola Beskow regissør. 

Varighet: 1t 40 min. inkl. pause

Søndag, 22.september, kl. 18:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 450,- inkl. bill. avg.
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies