« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Jack Vreeswijk og Cajsa-Stina Åkerström

Jack Vreeswijk og Cajsa-Stina Åkerström

Dette arrangementet er allerede avviklet.

"Du och jag farsan". To av Sveriges mest folkekjære visesangere. Jack Vreeswijk og Cajsa-Stina Åkerström utvider nå hyllest-turnéen til deres fedre, Cornelis Vreeswijk og Fred Åkerström - to giganter innen svensk musikkhistorie.

De 2 siste årene har de turnert i Sverige, og det har vært en stor suksess! Utsolgte hus, hyllet av både media og publikum og nå fortsetter suksessen Åkerström och Vreeswijk – ”Du och jag farsan” på Norgesturné vinteren 2019

Fred Åkerström og Cornelis Vreeswijk er to av de absolutt største svenske visesangerne gjennom tidende. På konserten ”Du och jag farsan” byr Cajsa Stina og Jack på et tilbakeblikk og tolkninger av de to gigantene i svensk musikkhistorie. Publikum kan forvente seg en varm og stemningsfull kveld der flere av de mest kjente og likte låtene framføres blandet med anekdoter og fortellinger fra deres innholdsrike liv. Selvsagt kommer de også til å by på eget materiale og andre favoritter fra da og nå.

Jack Vreeswijk – Sønnen til en av de største svenske legendene Cornelis Vreeswijk, heltidsmusiker og artist. Jack har sluppet eget materiale og blitt kjent for sine personlige tolkninger av sin fars låtskatter. Jack har fått flere utmerkelser, har turnert flittig i mange år, har også turnert i Norge ved flere anledninger

Cajsa-Stina Åkerström – Datter til en av Sveriges mest elskede trubadurer og visesanger Fred Åkerström. Hennes største hits ”Av längtan till dig”, ”Fråga stjärnorna” og ”Är det så här det känns att komma hem” er klassifisert som tidløs svensk musikkhistorie og har som flere av hennes album solgt til gull. Det siste albumet «Vreden och stormen», produsert av Peter Kvint, ble sluppet hösten 2015 og ble hyllet av et samstemt kritikerkorps. Cajsa-Stina turnerer flittig og har også gjort seg kjent som en fantastisk tolker av bl.a. Evert Taube og Ruben Nilsson. Hun har også en karriere  som forfatter og kunstner. 

Medvirkende i konserten: Cajsa-Stina Åkerström, Jack Vreeswijk, Petter Näse, - gitar, Jakob Ellerstedt - piano, Hans Eriksson Backa - bass og Love Tholin - gitar.
Spilletid: 2 time og 45 minutter inkl. Pause

 

Torsdag, 07.mars, kl. 19:30

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 495,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies