« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / SANGFONI

SANGFONI

Sangfoni er en populær musikkbasert tv-serie produsert av NRK Super. I denne sceneversjonen tas de friske musikkarrangementene fra TV-serien inn på scenen. Bli med og syng Tyven tyven, Fader Jakob, Pål sine høner og Kjerringa med staven, så taket løfter seg!

Sangfoni - en live-opplevelse som vil få deg til å hoppe og sprette, danse og synge med! 
Musikk er gøy, og fint og fantastisk. Musikk er sammensatt av mange elementer. I Sangfoni utforsker vi hva musikk består av. Vi oppdager rytmer og finner ut av melodier.  Sangfoni er en norsk musikkbasert tv-serie produsert av NRK Super. Serien har oppnådd enorm popularitet både blant voksne og barn.

I denne sceneversjonen tar John Vinge de friske musikkarrangementene fra TV-serien inn på scenen sammen med sitt eminente band, skuespiller Marte Mørland, og en gjeng sang- og danseglade barn. I regi av Nils Petter Mørland, teatersjef ved Brageteatret, får våre tradisjonelle barnesanger nytt liv. Bli med og syng Tyven tyven, Fader Jakob, Pål sine høner og Kjerringa med staven, så taket løfter seg!

Sangfoni i sceneversjon er produsert av Riksscenen i samarbeid med Brageteatret, med lisens fra NRK. Forestillingen er basert på NRKs produksjon ved samme navn, produsert av NRK Super.

Anbefales for alle fra 2 år. 

Fredag, 21.februar, kl. 17:30

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Barn
  • Pris voksne: 325,- inkl. avgift
  • Pris barn: 170,- inkl. avgift
  • Pris honnør: 170,- inkl. avgift
  • Pris student: 170,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies