« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Bjørn Berge Electric Band

Bjørn Berge Electric Band

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Konsert på Herredshuset - Stående publikum. Etter mange år som soloartist,er det nå klart for et nytt prosjekt i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien: BJØRN BERGE ELECTRIC BAND! Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen.

Bjørn Berge Electric Band slipper også et nytt album 2. Feb 2019. Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert som i trioformatet gir mengder med energi og dynamikk. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis.

Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av europa de siste 12 årene. Han har besøkt et utall av gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA.

Med seg har han Odin Staveland, trommeslager/vokalist/multiinstrumentalist. Odin har også egen solokarriere og ga i 2015 ut albumet «Mellom Husene». Han er også kjent fra Vamp. Bassist Kjetil Ulland er kanskje mest kjent for sitt virke i "Packers" og "Bjellands Ugras", men er også en eminent musikkprodusent/lydtekniker.

Torsdag, 14.februar, kl. 20:00

  • Sal: Herredshuset
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 280 ,- inkl. bill. avg.
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim