« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Benny Borg - Hele Norges Erik Bye

Benny Borg - Hele Norges Erik Bye

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Benny Borg er Norges suverene ener på konsert biografiske forestillinger. Nå gir han deg hele historien om Erik Bye. Med lun humor, varm beundring og ekte medfølelse synger og forteller Benny Borg om en av sine store helter. Med stor respekt for hans arv skaper Benny Borg et portrett av den legendariske kunstneren med ord og toner.

Erik Bye står som en bauta i nyere norsk historie, han sjonglerte mellom kritisk journalistikk, underholdningsprogram leder, musiker, dikter, låtskriver og stod alltid på de svakes side.

Benny Borgs hyllest til Erik Bye får utsøkt uttrykk i Borgs egen varme stemme og gitarspill. Han forsøker seg ikke som Bye-kopi, men skaper sitt eget musikalske rom i Byes univers. For artisten Benny Borg har livets eventyr svingt mellom vemod og glede, noe som kommer til utrykk i både det såre enkle og det lune humoristiske. Her er ingen effekter, ingen scenografi, men kun Benny Borg, gitaren og en barkrakk. Det er også alt som skal til. I upretensiøs fortellerstil byr han også opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd under huden på publikum. I løpet av forestillingen viser Benny seg som visesangeren, tekstformidleren, historiefortelleren og kort sagt som den allsidige og fleksible kunstneren han er.   

Forestillingen Erik Bye kaller på latter og på tårer, den bidrar til at Erik Byes arv holdes varm for kjennerne, og den vil garantert skape et nytt publikum blant yngre generasjoner. 

Fredag, 22.november, kl. 13:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 250 inkl avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies