« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Arne Benoni - Døra på gløtt

Arne Benoni - Døra på gløtt

Matinékonsert i Sal Vesong. Med "Døra på gløtt" satser Arne Benoni på norsk igjen! Lofotværingen Arne Benoni synger for første gang på sin egen dialekt. Sangene er melodiøse og fengende, og lydbildet er mer akustisk. I tillegg til nye sanger, vil publikum også få høre flere av Arne Benonis kjente og kjære låter fra tidligere.

Arne Benoni har underholdt fans verden over, hatt stor listesuksess i USA og fått en velfortjent status som en av Norges mest populære countrysangere. Nå vender den folkekjære artisten tilbake til røttene med albumet “Døra på gløtt”, der lofotværingen for første gang synger på sin opprinnelige dialekt!
Tittelen “Døra på gløtt” hentyder på å være i en endringsfase, samtidig som en beholder noe av det en har med seg fra før. Tekstene handler mye om mellommenneskelige forhold og hverdagslige temaer som folk kan kjenne seg igjen i.

Sangene er melodiøse og fengende, og lydbildet på «Døra på gløtt» er mer akustisk enn tidligere. Med seg har Benoni Maurits Opsahl (trommer) og en annen lofotværing, Tor Arne Hansen (kontrabass, koring).

I tillegg til de nye sangene, vil publikum selvsagt også få høre flere av Arne Benonis kjente og kjære låter fra opp gjennom årene. Og han har nok å velge i: Dette er tross alt mannen som har gitt ut rundt 20 album, mange av dem innspilt i Nashville, countrymusikkens høyborg. 

Fredag, 11.oktober, kl. 13:00

  • Sal: Vesong
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 300,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim