« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Konserten er UTSOLGT!

Bli med på akustisk aften med Åge Aleksandersen og Samband-gitarist Gunnar Pedersen. Bli med å levva livet!  En kveld med Åges fantastiske låter - med løse snipper og humor, smil og fortellinger. 

Humor blir til alvor, gråt til glede og mannen bak låtene stiger frem, alt i en tonesatt stemning. Over to timer med anekdoter og hygge der mandolin, ukulele, nylon og stål, zither og sang tar deg med på en reise i og rundt låtene i akustisk drakt. Dette er nært, det er flott, det er varmt og det er godt. 

Åge Aleksandersen og Gunnar Pedersen har vært på en tilsvarende turné før, og Åge gleder seg til å ta turen ut til publikum nok en gang.

"Vår forrige akustiske tur var en fantastisk opplevelse for oss to. Vi fikk oppleve en nærhet og kontakt med publikum som virkelig satte spor. Det var allsang og trampeklapp, og flotte anmeldelser, og vi fikk vel vist fram noen nye sider av oss som musikere og historiefortellere. Denne gangen har vi også med oss et arsenal av strengeinstrumenter. Gunnar briljerer, jeg hører på, spiller litt og applauderer."

Onsdag, 07.november, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 450 inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim