« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / 10 år med Erik & Kalle

10 år med Erik & Kalle

NY DATO! Opprinnelig forestillingsdato var lørdag 29/3. De som har billetter til opprinnelig forestilling kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye forestillingen.

10 år er gått siden Erik Mogeno kom på 2 plass i Norske Talenter, og bestemte seg for å leve av underholdning. For å markere dette har han satt sammen et stort jubileumsshow som skal spilles i hele landet i 2020. Her kommer noen av Erik`s mest populære buktalerkarakterer. Blant annet den hypre, og litt nervøse Rotta Geir. Den pene og flotte strutsen Erna, Grinebiteren Kjell, og ikke minst den alltid populære og litt spydige kaninen Kalle.

I tillegg til masse trylling, magi og publikumsmedvirkning som bare Erik kan gjøre det. Erik Mogeno er kjent for sin gode formidlingsevne til barna, og vi garanterer et show barna vil snakke om i ettertid. Dette er en familieforestilling av høy klasse, og inneholder også morsomheter for ungdom og voksne. Etter over 2000 forestillinger over hele landet de siste 10 årene har du kanskje opplevd ett eller flere av Erik sine show tidligere. Så bli med å feire Erik Mogeno`s 10 års jubileum som profesjonell artist i Ullensaker kulturhus

Lørdag, 24.oktober, kl. 14:00

  • Sal: Jasseimr (Black Box)
  • Kategori: Familieforestilling
  • Pris voksne: 220,- inkl. avgift
  • Pris barn: 170,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies