« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / 10 år med Erik & Kalle

10 år med Erik & Kalle

Magisk og humoristisk familieshow med Erik Mogeno. Her blir det masse trylling og magi og i tillegg får du møte noen av Eriks kjente buktaler-karakterer som den litt spydige kaninen Kalle, den nervøse rotta Geir og grinebiteren Kjell.

10 år er gått siden Erik Mogeno kom på 2 plass i Norske Talenter, og bestemte seg for å leve av underholdning.  For å markere dette har han satt sammen et stort jubileumsshow som skal spilles over hele landet. 

Showet vil bli en magisk, og ikke minst en humoristisk reise for hele familien.  Her kommer noen av Erik`s mest populære buktalerkarakterer. Blant annet den hypre, og litt nervøse Rotta Geir. Den pene og flotte strutsen Erna, Grinebiteren Kjell, og ikke minst den alltid populære og litt spydige kaninen Kalle. I tillegg til noen flere overraskelser.  I tillegg blir det masse trylling og magi. Erik Mogeno er kjent for sin gode formidlingsevne til barna. Dette er en familieforestilling av høy klasse, og dette er også morsomt for ungdom og voksne.  

Dette showet er helt nytt for anledningen, og inneholder splitter nye nummer. Så bli med å feire Erik Mogeno`s 10 års jubileum som profesjonell artist.

Søndag, 29.mars, kl. 12:00

  • Sal: Black Box (Jasseimr)
  • Kategori: Familieforestilling
  • Pris voksne: 220,- inkl avgift
  • Pris barn: 170,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies