« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / 10 år med Erik & Kalle

10 år med Erik & Kalle

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Familieshowet med Erik Mogeno utsettes til 24. oktober. De som har billetter til opprinnelig forestilling kan benytte billetten sin på den nye forestillingen.

Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert. 
Les om refundering av billetter KLIKK HER

10 år er gått siden Erik Mogeno kom på 2 plass i Norske Talenter, og bestemte seg for å leve av underholdning. For å markere dette har han satt sammen et stort jubileumsshow som skal spilles i hele landet i 2020. Her kommer noen av Erik`s mest populære buktalerkarakterer. Blant annet den hypre, og litt nervøse Rotta Geir. Den pene og flotte strutsen Erna, Grinebiteren Kjell, og ikke minst den alltid populære og litt spydige kaninen Kalle.

I tillegg til masse trylling, magi og publikumsmedvirkning som bare Erik kan gjøre det. Erik Mogeno er kjent for sin gode formidlingsevne til barna, og vi garanterer et show barna vil snakke om i ettertid. Dette er en familieforestilling av høy klasse, og inneholder også morsomheter for ungdom og voksne. Etter over 2000 forestillinger over hele landet de siste 10 årene har du kanskje opplevd ett eller flere av Erik sine show tidligere. Så bli med å feire Erik Mogeno`s 10 års jubileum som profesjonell artist i Ullensaker kulturhus

 

Søndag, 29.mars, kl. 12:00

  • Sal: Black Box (Jasseimr)
  • Kategori: Familieforestilling
  • Pris voksne: 220,- inkl avgift
  • Pris barn: 170,- inkl. avgift

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies