2017 | 2018 | Januar

Ingrid Bjørnov må avlyse

12.01.2018

Ingrid Bjørnov har dessverre blitt nødt til å avlyse forestillingen 21. mars pga. sykdom. Den populære artisten fikk kreft i fjor høst og ble behandlet. For to dager siden fikk imidlertid Ingrid beskjed om at kreften var tilbake.

Dette sier Ingrid om situasjonen:

Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill. Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turnéen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake.
Ingrid

For refundering av kjøpte billetter, se under arrangementet 21/3.
Vi på kulturhuset ønsker Ingrid alt godt og heier på henne i denne tøffe tiden hun står fremfor.

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS