2012 | 2017 | Mai

Mortens Kro på Herredshuset

02.05.2017

Herredshuset drives nå av Mortens Kro!

Som mange vet har Ullensaker kulturhus i mange år, med stor suksess, samarbeidet med Herredshuset.
På Herredshuset har vi kunnet tilby konserter og stand-up forestillinger i Herredshusets vakre lokaler.

Det flotte med arrangementene på Herredshuset er at det er mulig å kombinere kulturopplevelsen med en deilig middag. Middagen serveres i 1. etasje og konserten/forestillingen finner du én trapp opp.

Fra og med 2017 drives Herredshuset av velkjente Montens Kro. I 52 år har Mortens Kro vært en institusjon på Gjelleråsen. Med å drifte Herredshuset på Jessheim har Mortens Kro åpnet sin første eksterne avdeling. "Vi ønsker å skape et levende hus med smil, latter og hygge" , sier Mai Røsten,  Mortens Kro, avd. Jessheim.

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS