« Tilbake

2017 | 2018 | November - Desember

Konsert & middag

11.12.2017

På Herredshuset våren 2018

Gjør kvelden til en helaften -
kjøp konsertbillett inkl. middag, dessert & kaffe!

 

 

 

 


Her er en oversikt over våre arrangement på Herredshuset vinter/vår 2018.


25.1 Trond Granlund/Eigil Berg
MENY: Lammemørbrad, glaserte gulrøtter og poteter, aromasopp og rødvinsaus. Dessert: Hjemmelaget karamellpudding. Pris inkl billett og middag: 600 inkl. avgift

15.2 Eldar Vågan
MENY: Helstekt hjortefilet, grønnsaker, portvinfløtesaus og råstekte potetbåter 
Dessert: Frisk fruktsalat servert med krem 
Pris inkl billett og middag: 655 inkl. avgift

1.3 Steinar Albrigtsen
MENY: Lettsaltet torsk, rotstuing, eggesmør og persillepoteter. Dessert: Lune, marinerte bjørnebær og is 
Pris inkl billett og middag: 585 inkl. avgift

8.3 Marie Bergman
MENY: Langtidsstekt kalvestek, smørdampet blomkål, grønnsaker, fløtesaus og persillepoteter Dessert: Sitronfromasje med kirsebærkompott 
Pris inkl billett og middag: 580 inkl. avgift

15.3 Farmers Market
MENY: Husets Lammestek, smørdampede grønnsaker, rosmarinsaus og potet Anna. Dessert: Creme Brulee med smak av appelsin og vanilje. 
Pris inkl billett og middag: 625 inkl. avgift

12.4 Tine Thing Helseth Band
MENY: Helstekt svinefilet, aspargesbønner med bacon, sjampinjong, rødløk og fløtegratinerte poteter. Dessert: Pannacotta Kahlua med hjemmelaget skogsbærkompott 
Pris inkl billett og middag: 595 inkl. avgift
 

Med forbehold om endringer i menyen.
Middagen serveres fra 1 1/2 time før konsert/forestilling.  
(Du kan selvfølgelig også kjøpe kun konsertbillett)

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS