« Tilbake

Velkommen til Ullensaker Kulturhus! 

Kommende arrangement:

Program / Vamp

Vamp

Vamp er folkets band. Et band som trekker fulle hus hvor enn de spiller. Plater selger de også mer av enn de fleste. I November kommer de igjen til Jessheim og det er bare å glede seg!

Bandet ble stifta i 1991. De har gitt ut 13 album og blitt belønnet med en rekke hedersbevisninger, blant annet 5 Spellemannspriser, Prøysenprisen, Gamlengprisen og Rogaland fylkes bragdpris. 
De har oppnådd å selge til gull, platina, dobbel eller trippelplatina på omtrent alle sine utgivelser og har til sammen solgt godt over 1 million plater. Merkevaren Vamp har blitt en musikalsk vinnerformel. 

I tillegg skifter de igjen om på besetningen, med den hjemvendte vokalisten Jan Ingvar Toft, gitarfenomenet Bjørn Berge og bassisten Kjetil Dalland i tillegg til far og sønn, Øyvind og Odin Staveland. 
Nye Vamp er en sterk enhet som sprenger seg ut av det trygge og velprøvde og utfordrer med virtuost mesterskap. 
Sammen trekker de veksler på hverandres spisskompetanse uten å miste Vamps sjel, eller skal vi si kjerne. Det musikalske spennet er viltrere samtidig som kontrastene i uttrykket varieres sterkere.

– Jeg er alltid nysgjerrig på tekst og søker mot lyrikere som kan utvide palletten vår, sier Øyvind Staveland. Lars Saabye Christiansen er siste skudd på stammen fordi han er en veldig god forfatter og lyriker. 
Av samme grunn har jobber vi også med Paal-Helge Haugen, Helge Torvund og Ingvar Hovland.

Årets høstturné vil by på massevis av sanger som publikum kjenner godt og -om det går som vi håper - vil publikum også bli presentert for nye sanger fra platen som kommer i oktober. 

Vampgutter på tur: 
Øyvind Staveland: fele, fløyter, vokal, bratsj, trekkspill
Jan Toft: vokal, gitar
Odin Staveland: trommer, vokal, piano, perkusjon, trekkspill
Bjørn Berge: gitarer, banjo, vokal
Kjetil Dalland: bass, kor
Lars-Erik Støle: orgel, trekkspill, kor

Varighet ca 90 min.

Søndag, 05.november, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 510,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS