« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Stilett - Staten må ta ansvar!

Stilett - Staten må ta ansvar!

Dette arrangementet er allerede avviklet.

På Herredshuset. Damene fra Åpent Landskap er tilbake! Hos cabaret-gruppa Stilett står samfunnssatire og musikalsk lekenhet i sentrum. I denne humoristiske konserten serveres musikalske slagere om det å bo i Norge. Er det egentlig så fantastisk? Nei, det var mye bedre før - og Staten må ta ansvar!

«STATEN MÅ TA ANSVAR»
Stilett fremfører slagere fra Hanne T. Asheims rikholdige produksjon av cabaretsanger.

Er det egentlig så fantastisk å bo i verdens lykkeligste land? Gjør dugnadsånd og religionsfrihet oss til bedre mennesker? Vi i Norge blir jo også tykke, får kreft, blir gamle og dør, selv om vi resilkulerer, gir til veldedige formål og tenker masse masse masse på andre. Nei, det var mye bedre før. Staten må ta ansvar! 

Cabaretgruppa Stilett består av 8 sangere med ulik musikalsk bakgrunn, fra soul til opera. Hanne T. Asheim og Stilett har gjennom en årrekke arbeidet med å utvikle et særegent uttrykk innenfor cabaretsjangeren der samfunnssatire og musikalsk lekenhet står i sentrum. Stilett har spilt over 80 forestillinger på Oslo Nye, Teaterkjelleren med cabaretene «Griseflaks», «Sykt Frisk» og «Åpent Landskap».

Stilett: Liv Anna Hagen, Anne Cecilie Røsjø Kvammen, Anna-Karin Munkejord, Anne Marte Slinning, Johanne K. Hagen, Signe Sannem Lund og Hege Eide Vik.

Piano: Torgeir Koppang

Gjør kvelden til en helaften!
Kjøp konsertbillett inkl. middag, dessert & kaffe. Middagen serveres fra kl 18.30.
Dagens meny er: Juletallerken: Ribbe med sprø svor, medisterkake og medisterpølse, surkål, rødkål, Morten’s Kro sin berømte Julesaus og persillepoteter. Dessert: Hjemmelaget riskrem. Kaffe inkl.
Pris KONSERT + MIDDAG kr 605,- inkl. avgift.

Torsdag, 07.desember, kl. 20:00

  • Sal: Herredshuset
  • Kategori: Musikal/Revy
  • Pris voksne: 300 inkl. avgift
  • Pris, inkl. middag: 605,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS