« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Purple Rain - En storslått, musikalsk hyllest til Prince!

Purple Rain - En storslått, musikalsk hyllest til Prince!

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Etter fulle hus og stormende jubel i både Drammen, Nøtterøy og Lillestrøm er "PURPLE RAIN - en hyllest til Prince" nå på vei tilbake til Romerike. Fredag 24. mars er dagen da Ullensaker skal farges lilla!

PURPLE RAIN over Ullensaker! 

Det er bare å gjøre klar for årets STORE musikalske show! Vi garanterer at du aldri har opplevd maken! På de rocka låtene er det full feststemning, på de funky låtene danser hele salen mellom benkeradene - det er helt umulig å la være! Men det felles også tårer når Odd Einar Nordheim gjør sine usannsynlig vakre tolkninger av "Sometimes It Snows In April" og "Purple Rain"... Noe av det som er helt spesielt med denne forestillingen er at den griper folk følelsesmessig så veldig sterkt - og på så mange måter. 

Og hvilke låter er det ikke snakk om! Sjekk denne settlisten: "Let's Go Crazy", "Controversy", "Head", "The Most Beautiful Girl In The World", "The Beautiful Ones", "Raspberry Beret", "When Doves Cry", "How Come U Don't Call Me Anymore", "Manic Monday", "Little Red Corvette", "Nothing Compares 2 U", "Sometimes It Snows In April", "Sign O' The Times", "1999", "Diamonds And Pearls", "Shhh", "The Everlasting Now", "D.M.S.R.", "7", "Cream", "Musicology", "Alphabet Street", "Kiss" - og "Purple Rain".  

Sjelden eller aldri har et sånt stjernelag av musikere vært på veien for å fremføre så fantastisk musikk. I tillegg til D'Sound-legendene Jonny Sjo (bass) og Kim Ofstad (trommer), medvirker Torbjørn Alsos Raae på gitar, Frode Mangen på keyboards, Magnus Bakken på saksofon, Jens Petter Antonsen på trompet og Even Kruse Skatrud på trombone. 

I tillegg til Odd Einar Nordheim kommer også de fabelaktige vokalistene Siri Stranger og Amina Sewali (en av årets finalister i Melodi Grand Prix).

Rockeren Thomas Felberg kommer også. Selv om han nå for tiden er mest kjent som programleder i "Tidsbonanza" og dommer i "Stjernekamp" på NRK-TV, er det rockesanger Thomas egentlig er. 

Og sist, men ikke minst, kommer funk-kongen Petter Aagard og "storyteller" Christer Falck, som også byr på fascinerende historier fra sine private møter med artisten Prince.

Har vi glemt noen da? Jo, de flotte danserne Catherine Michelet og Fransiska Sveinall. 

Det er virkelig bare å glede seg!


Hele salen danset! Døp om byen til Funk City!
(Drammens Tidende)

Fredag, 24.mars, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 495,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS