« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Pulverheksa og vennene hennes

Pulverheksa og vennene hennes

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Velkommen til en helt ny forestilling med Pulverheksa og alle vi kjenner fra Pulverskogen! Maj Britt Andersen er selveste Pulverheksa.

Alle gleder seg til det store ballet hos Drømmeprinsen. Men ... alt er ikke som det pleier å være i Pulverskogen. Tyven er blitt sint på Politimannen og vil ikke være tyv lenger. Og Politimannen er sur på Tyven fordi han blir arbeidsledig når ikke Tyven vil være tyv. Ingen av dem vil komme på ball hvis den andre kommer. Og Krokodillen gruer seg til vinteren, så han lurer på om han skal flytte til Afrika.

Alt dette gjør Drømmeprinsen så trist at han ikke vil være drømmeprins mer. Dessuten er det en diger, skummel skikkelse som beveger seg mellom trærne og setter store fotspor overalt, og gjør alle redde. Hva er det som skjer i Pulver- skogen? Blir det ikke fest? Alt var jo så bra i verdens fineste Pulverskog. Kanskje Pulverheksa kan hjelpe?

Velkommen til en varm og fargerik forestilling. Nok en gang er det den barnekjære Spellemannpris-vinneren Maj Britt Andersen som spiller Pulverheksa – noe annet ville trolig ført til opprør rundt om i landets kulturhus! Og ett er sikkert: ingen steder er Pulverheksa mer spill levende enn i teatret! En spesiell velkomst til alle små og store troll som skal på teater for aller første gang.


Pulverheksa og vennene hennes passer for barn fra 3 år. 

Forestillingslengde: 45 minutter (ingen pause)

FAMILIEPRIS MIN 4 pers.
Er dere en familie på minst 4 personer får dere familiepris 200,- pr. billett inkl. avgift

Søndag, 30.april, kl. 18:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Barn
  • Pris voksne: 240 inkl. avgift
  • Pris barn: 240 inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS