« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Ingvard Wilhelmsen - UTSOLGT

Ingvard Wilhelmsen - UTSOLGT

Dette arrangementet er allerede avviklet.

EKSTRA FORESTILLING! Det er ikke mer synd på deg enn andre. Foredrag med lege og psykiater Ingvard Wilhelmsen med utgangspunkt i at det meste i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer, bestem­mer vi selv.

Ingvard Wilhelmsen er også kjent som en inspirerende foredragsholder. Han har glimt i øyet og en humo­ristisk formidlingsevne som får latteren til å sitte løst hos de fleste!  - 

"Jeg er opptatt av holdninger" sier Wilhelmsen. "Synet vi har på oss selv, andre mennesker, fortiden, døden og verden avgjør hvilke automatiske tanker og følelser vi opp­lever i en gitt situasjon. Hva styrer dine følelser? Hvordan kan du finne dine grunnholdninger? Er det mulig å skille mellom ekte og tenkte problemer?" 

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 21 år drevet en liten Hypokonderklinikk og er godkjent veileder i kognitiv terapi.
Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til det som skjer bestemmer vi selv. Wilhelmsen tar opp våre holdninger til oss selv, fortiden og fremtiden, grubling og bekymring, risiko og usikkerhet.

Ingvard har også skrevet flere kritikerroste bøker som blant annet: "Sjef i eget liv", "Kongen anbefaler",  "Det er ikke mer synd på deg enn andre" og "Livet er et usikkert prosjekt"

Gled deg, vi garanterer du får litt å tenke på!

Vi vil også få musikalsk innslag av Rhoda Ondeng Wilhelmsen som er profesjonell sangerinne med utdannelse fra Kenya, USA og Norge.

Onsdag, 22.november, kl. 20:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Foredrag
  • Pris voksne: 300,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS