« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Benny Borg - Eventyret Evert

Benny Borg - Eventyret Evert

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Benny Borg er Norges suverene ener på musikalsk historiefortelling. Nå gir han deg hele historien om Evert Taube. Med lun humor, varm beundring og ekte medfølelse synger og forteller Benny Borg om Evert Taube, en av sine store helter.

Benny Borgs hyller visesangeren Taube med Borgs egen varme stemme og hans klassiske gitarspill. Han forsøker seg ikke som Taube-kopi, men skaper sitt eget musikalske rom i Taubes univers. For artisten Benny Borg har livets eventyr svingt mellom vemod og glede, noe som kommer til utrykk i både det såre enkle og det lune humoristiske. Her er ingen effekter, ingen scenografi, men kun Benny Borg, gitaren og en barkrakk. Det er også alt som skal til. I upretensiøs trubadurstil byr han også opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd under huden på publikum. I løpet av forestillingen viser Benny seg som visesangeren, showmannen, historiefortelleren og kort sagt som den allsidige og fleksible kunstneren han er.  

Eventyret Evert kaller på latter og på tårer, den bidrar til at Evert Taubes arv holdes varm for kjennerne, og den vil garantert skape et nytt publikum blant yngre generasjoner.

    Forestillingen fikk terningkast 5
   av Aftenpostens anmelder Mona Levin (15. sept. 2016). Les anmeldelsen her

 

Varighet: 90 min.

Torsdag, 06.april, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 375,- inkl avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS