« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Arnt Hjalmar & Elvis - AVLYST

Arnt Hjalmar & Elvis - AVLYST

På grunn av sykdom er forestillingen 13/4 dessverre avlyst. Forestillingen er flyttet til fredag 9. november. For refundering av billetter til den avlyst forestillingen, se nedenfor.

Har du kjøpt billetter på Internett eller via Ticketmaster på telefon og betalt med kort?
Da kan du ringe 815 33 133, og få pengene tilbakeført på kortet.
 
Har du kjøpt billettene i billettsalget på kulturhuset eller storsenteret kan du henvende deg i billettsalget på kulturhuset for refundering av billettene. 
Åpningstider 9-21 på hverdager og 12.30-21 i helgene.

 

Mehamns store sønn, den arbeidssky amcarsjæfen Arnt Hjalmar har slått seg sammen med Elvis Presley, spilt av Thor Erling Korsnes. Sammen leverer de et show spekket med humor og musikk av høy klasse. Inn i mellom får publikum også stifte bekjentskap med flere andre av Stein-Arild Olaussens helsprøe figurer;  Fred, den homofile sjarkfeskarsønnen fra Øst-Finnmark, fiskeskipper Anton fra Vannøya, den nyskilte Unn Doris fra Vardø med flere.  

Stein-Arild Olaussen er kjent fra Honningsvågrevyen. Han har fartet land og strand med sine figurer, både med Honningsvågrevyen og på egenhånd. Han styrke er den kjappe replikken og evnen til å improvisere.

Thor Erling Korsnes er kjent for sin fantastiske sangstemme og eminente gitarspill. Når han tolker sitt store idol Elvis Presley er han i sitt ess. Når Elvis møter Arnt Hjalmar får publikum trimmet både lattermusklene og rockefoten

Med seg i kofferten har herrene et særdeles kompetent band med musikerne fra Honningsvågrevyen.

 

Fredag, 13.april, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Humor
  • Pris voksne: 450,- inkl. avgift

Ullensaker Kulturhus | Rådhuset, Furusethgt. 12 | Postboks 470, 2051 Jessheim | Tlf: 66 10 80 00

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS